2-1! Arsenal vinner 5:e raka segern

Comments · 182 Views

Matchtröjor Fotboll I den 14:e omgången av Premier League-säsongen 2023-24 mötte Arsenal Wolves på hemmaplan. Arsenal har varit i väldigt het form den senaste tiden. De har vunnit 4 raka matcher i alla tävlingar, gjort 12 mål och bara släppt in 2 mål. 6-0-segern över Lens i den sista omgången av Champions Leagues gruppspel visade lagets utmärkta konkurrenskraft. stat. Den här omgången fortsätter på hemmaplan, Arsenals mål är att göra alla 3 poäng. Jämfört med förra matchen mot Lens gjorde Arsenal bara bytesjusteringar på ett läge, Trossard ersatte Havertz som gjorde raka mål.
Efter öppningen fortsatte Arsenal, som spelade på hemmaplan, det konkurrensutsatta tillståndet i det tidigare Champions League-gruppspelet, ockuperade starkt fördelen på planen och spelade smidigt samarbete.Fotbollströja barn Bara 6 minuter in i matchen använde Arsenal högerkanten för att skapa en målchans. Saka höll bollen på vingen och lockade till sig två försvarsspelare och gav den sedan till Jesus, som sedan skickade bollen till Fuyasu Jianyang med utsidan av vristen, och Fuyasu Jianyang skickade bollen till Saka som penetrerade framåt, och sistnämnde dunkade. Försvarsspelaren sköt sedan bollen med högerfoten och gjorde 1-0! Att kunna spela ett sådant tyst samarbete på ett litet område utan ett numerärt övertag visar Arsenals mogna taktiska spel och spelarnas nuvarande starka självförtroende;
Efter halvtid ledde Arsenal tillfälligt med 2-0. Enligt halvtidsstatistiken hade Arsenal 60 % av bollen och skapade 12 skott med 4 skott på mål.Wolves hade 2 skott med 0 skott på mål. Spelet förvandlades till en ensidig halvtids offensiv och defensiv övning;
I den 88:e minuten skickade Odegaard ett genomspel, och Nketiahs enda skott träffade stolpen. Därefter gjorde ingendera sidorna mål, och 2-1-ställningen kvarstod till slutsignalen. Arsenal fick 5 poäng i alla tävlingar. Billiga Fotbollströjor Segersvit och fortsätter att försvara topplatsen i Premier League.
Att döma av andra halvlek var Arsenals offensiv uppenbarligen inte lika vasst som första halvlek, och vargarnas kontring gjorde också ett mål, men tyvärr lyckades de inte vända nederlaget.